serveri

Instaliranje i administracija

Računarske mreže

Projektovanje, kabliranje, održavanje

Voip telefonija

Nabavka i montaža VoIP centrala i telefona

web hosting

Hosting paketi i registracija domena

web dizajn

Dizajn i izrada web sajtova.

Softver

Dizajn i izrada desktop i web aplikacija.

GPS tracking

GPS tracking

Video Nadzor

Montaža opreme za video nadzor Vašeg objekta.

Servis

Servis i održavanje računara

web shop

Prodaja računara, komponenti i opreme

Kontakt

+38123 601 200

+38123 234 632

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno na sajtu: 10 posetilaca

Instalacija servera

Nakon nabavke servera, to jest, serverskog hardvera potrebno je fizički ga instalirati na lokaciji, a zatim uraditi i instalaciju neophodnog softvera...

 

Kod nas možete dobiti usluge konsaltinga radi instalacije i implementacije servera i softvera na serveru za sve vrste namena. Takođe, pružamo usluge instalacije, konfigurisanja i implementacije softvera na serverima pod Linux i Windows platformama za sve vrste namena.

 

Bez obzira da li je u pitanju instalacija web, email, database, aplikativnog, voip ili nekog drugog servera u mogućnosti smo da Vam pružimo kompletnu uslugu kako biste u što kraćem vremenskom roku postavili, tj. implementirali server u poslovno okruženje Vašeg preduzeća.

 

O kvalitetu usluga koje pružamo prilikom instalacija/implementacija servera govore naši zadovoljni klijenti i serveri koji im svakodnevno pomažu da što lakše i kvalitetnije zadovolje svoje poslovne potrebe... BS Computer garancija kvaliteta i 5 godina uspešnog poslovanja je ono što Vam garantuje da će Vaš server koji smo instalirali uspešno i stabilno raditi u Vašem preduzeću.

 

Više o BS Computeru, našoj garanciji kvaliteta i svim našim uslugama možete saznati na glavnom sajtu naše firme klikom ovde.

footer