serveri

Instaliranje i administracija

Računarske mreže

Projektovanje, kabliranje, održavanje

Voip telefonija

Nabavka i montaža VoIP centrala i telefona

web hosting

Hosting paketi i registracija domena

web dizajn

Dizajn i izrada web sajtova.

Softver

Dizajn i izrada desktop i web aplikacija.

GPS tracking

GPS tracking

Video Nadzor

Montaža opreme za video nadzor Vašeg objekta.

Servis

Servis i održavanje računara

web shop

Prodaja računara, komponenti i opreme

Kontakt

+38123 601 200

+38123 234 632

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno na sajtu: 6 posetilaca

Podrška korisnicima

BS Computer se trudi da svojim korisnicima pruži maksimalnu podršku tokom projektovanja, implementacije, eksploatacije, nadogradnje, kao i pri redovnom i havarijskom servisu svojih serverskih sistema i povezanih instalacija.

Podršku klijentima pružamo lično na lokaciji, daljinski putem telefona, emaila, chata/messengera, ticketing sistema, kao i putem daljinskog pristupa sistemu kroz internet.

 

Potpisivanjem ugovora o održavanju sistema sa nama klijent može da odabere podršku sa 24x7 klauzulom, tako da smo Vam onda na raspolaganju 24h dan kako bi Vaši sistemi neprekidno bili nadzirani i održavani, odnosno, kako bi se svi uočeni problemi u radu otklonili u najkraćem mogućem roku.

Klijentima koji imaju sa nama potpisan ugovor o održavanju sistema u okviru ugovora daljinski nadziremo sisteme obihvaćene ugovorom (servere, rutere, switcheve, linkove ka internetu, bezicnu opremu, ...) kako bismo na vreme detektovali potencijalne probleme i blagovremeno ih otklonili.

Svim našim klijentima je dostupan ticketing sistem za podršku na adresi http://podrska.bscomputer.com kao i slanjem emaila na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

footer