Instalacija servera

Instalacija servera

Nakon nabavke servera, to jest, serverskog hardvera potrebno je fizički ga instalirati na lokaciji, a zatim uraditi i instalaciju neophodnog softvera…

Kod nas možete dobiti usluge konsaltinga radi instalacije i implementacije servera i softvera na serveru za sve vrste namena. Takođe, pružamo usluge instalacije, konfigurisanja i implementacije softvera na serverima pod Linux i Windows platformama za sve vrste namena.

Bez obzira da li je u pitanju instalacija web, email, database, aplikativnog, voip ili nekog drugog servera u mogućnosti smo da Vam pružimo kompletnu uslugu kako biste u što kraćem vremenskom roku postavili, tj. implementirali server u poslovno okruženje Vašeg preduzeća.

O kvalitetu usluga koje pružamo prilikom instalacija/implementacija servera govore naši zadovoljni klijenti i serveri koji im svakodnevno pomažu da što lakše i kvalitetnije zadovolje svoje poslovne potrebe… BS Computer garancija kvaliteta i 5 godina uspešnog poslovanja je ono što Vam garantuje da će Vaš server koji smo instalirali uspešno i stabilno raditi u Vašem preduzeću.

Više o BS Computeru, našoj garanciji kvaliteta i svim našim uslugama možete saznati na glavnom sajtu naše firme klikom ovde.