Front Page

BS Computer

BS Computer je osnovan 10. oktobra 2005. godine sa sedištem u Zrenjaninu. Od osnivanja, tokom prethodnih godina, prešli smo dug i težak put od firme sa jednim zaposlenim, do firme koja zapošljava u stalnom radnom ..

BSComputer Solutions

Our philosophy is quite simple: With our work and solutions, we try to help people and companies to succeed. With our solutions, we try to achieve that our clients are always a few steps ahead of others.

Web Shop

A4 TECH, ACER, AMD, AOC, APACER, APPLE, ASUS, BARKAN, BEKO, BENQ, BLAUPUNKT, BROTHER, BS COMPUTER PC AMD, BS COMPUTER PC INTEL, BS COMPUTER PC MICROSOFT, CHIEFTEC….

VoIP Telefonija

Prelazak klasične telefonije na IP mreže obećava nam u budućnosti manje troškove telefoniranja i primenu novih aplikacija. Ovaj prelazak, takođe, predstavlja i izazov da se na pravi način ukomponuju dve potpuno različite…

Web Hosting

Trudeći se da pružamo kompletan opseg usluga vezanih za IT, u mogućnosti smo da Vam ponudimo naše Web Hosting usluge. U zavisnosti od Vaših potreba možete odabrati jedan od 5 ponuđenih paketa web hosting …

Prodaja servera

Da bismo zadovoljili Vaše potrebe pri nabavci novog ili polovnog servera u mogućnosti smo da Vam pored konsaltinga vezanog za nabavku i implementaciju servera ponudimo široku paletu servera najpoznatijih svetskih proizvođača.

Instalacija servera

Nakon nabavke servera, to jest, serverskog hardvera potrebno je fizički ga instalirati na lokaciji, a zatim uraditi i instalaciju neophodnog softvera…

Administriranje servera

Da bi Vaš server radio stabilno i konstantno ispunjavao zahteve Vašeg poslovnog sistema, potrebno je da ga neko administrira i konstantno nadzire kako bi se obezbedile neophodne funkcionalnosti.

ODRŽAVANJE SERVERA

Da bi Vam server pouzdano i brzo radio potrebno je da se redovno održava. Pod redovnim održavanjem se podrazumeva održavanje hardvera i softvera.

SERVIS SERVERA

U okviru pružanja usluga u vezi servera u mogućnosti smo da Vam ponudimo redovni servis/održavanje servera, kao i havarijski servis servera.

Podrška korisnicima

BS Computer se trudi da svojim korisnicima pruži maksimalnu podršku tokom projektovanja, implementacije, eksploatacije, nadogradnje, kao i pri redovnom i havarijskom servisu svojih serverskih sistema i povezanih instalacija.BS Computer se trudi da svojim korisnicima pruži maksimalnu podršku tokom projektovanja, implementacije, eksploatacije, nadogradnje, kao i pri redovnom i havarijskom servisu svojih serverskih sistema i povezanih instalacija.

Virtualni privatni serveri

Tehnologija Virtualnih Privatnih Servera podrazumeva više odvojenih serverskih konfiguracija na jednom fizičkom serveru. VPS hosting omogućava korisnicima da uz manju cenu imaju svoj nezavisni serverTehnologija Virtualnih Privatnih Servera podrazumeva više odvojenih serverskih konfiguracija na jednom fizičkom serveru. VPS hosting omogućava korisnicima da uz manju cenu imaju svoj nezavisni server