Virtualni Privatni Serveri

Virtualni Privatni Serveri

Tehnologija Virtualnih Privatnih Servera podrazumeva više odvojenih serverskih konfiguracija na jednom fizičkom serveru. VPS hosting omogućava korisnicima da uz manju cenu imaju svoj nezavisni server, tj. da dele troškove hardvera i mreže, pri tom ne žrtvujući privatnost podataka, bezbednost i performanse.

VPS hosting omogućava fleksibilnost da samostalno upravljate sa Vašim serverom, instalirate sopstveni softver sa svim dodacima i funkcionalnošću namenskih servera, bez dodatnih troškova podizanja i održavanja zasebnog servera.

Generalno VPS server možemo porediti sa namenskim serverom u svim segmentima, jer kao i kod namenskog možete hostovati neograničen broj domena, imati potpunu kontrolu nad serverom i koristiti sopstvene aplikacije za razne poslovne namene. VPS možete koristiti za različite namene – npr. audio i video streaming, gaming server, database server, file server, aplikativni server…

BS Computer VPS serveri su bazirani na vrhunskoj hardverskoj arhitekturi, najnovijim Intelovim Quad Core procesorima, priključkom na brzi internet link, kako bi svaki od VPS servera davao svoj maksimum u pogledu performansi i dostupnosti velikih korisnicima/posetiocima.

Svaki naš VPS hosting paket ima dovoljno resursa za zahtevnije korisnike, tako da u zavisnosti od odabranog paketa imaćete više prostora na disku, više RAM memorije, protoka ili koristite veći procenat procesorskih resursa. Sve zavisi kakve su vaše potrebe za serverskim resursima. Bitno je znati i to da u roku od par minuta je moguće pojačati resurse Vašeg VPS servera u slučaju da imate potrebu za povećanjem nekog od resursa servera.
Uz svaki VPS hosting paket podrazumeva se:

  • instant aktivacija naloga,
  • instalacija softvera,
  • praćenje sigurnosti,
  • full root/superadmin pristup,
  • tehnička podrška
  • SLA ugovor po meri korisnika

Na ovaj način korisnici mogu da se u potpunosti posvete rastu njihovog online biznisa.

Naručite sopstveni VPS po meri >>