Administriranje servera

Administriranje servera

Da bi Vaš server radio stabilno i konstantno ispunjavao zahteve Vašeg poslovnog sistema, potrebno je da ga neko administrira i konstantno nadzire kako bi se obezbedile neophodne funkcionalnosti. U današnjem poslovanju potrebe preduzeća se konstantno menjaju i da bi Vaš server uspešno odgovorio na sve izazove neophodno je da sa njim upravljaju stručno obučeni sistem administratori sa visokim nivoom poznavanja serverskih sistema. BS Computer ima rešenje za Vas…

Praksa je pokazala da se sve više firmi odlučuje da angažuje IT firme koje se bave administracijom servera (takozvani IT outsourcing), kako bi obezbedile 24×7 podršku i administraciju servera, umesto da zapošljavaju, dodatno obučavaju i usavršavaju radnike zaposlene kod sebe u preduzeću za ove aktivnosti. Sve ovo je opravdano iz razloga ekonomske isplativosti gledano na godišnjem nivou ulaganja po radniku u odnosu na sistem gde nas možete angažovati za vršenje aktivnosti administracije Vaših servera.

Iz ovog razloga BS Computer se bavi pružanjem usluga administriranja servera drugim firmama, kako bismo Vam pomogli da smanjite troškove vezane za servere i računarsku mrežu Vašeg preduzeća. Ovim potezom dobijate na usluzi u periodu 24×7 ekipu sistem administratora koji su sposobni da samostalno rade sistem administraciju Vaših servera bez obzira da li su u pitanju Windows ili Linux serverski operativni sistemi, odnosno, koja je funkcija i namena servera… Ovu uslugu vršimo na licu mesta direktnim pristupom serveru (tzv. onsite metod), kao i daljinskim pristupom zaštićenim tunelima direktno iz prostorija naše firme (tzv. remote access metod).

Posebne pogodnosti pružamo korisnicima kroz godišnji ugovor o održavanju i administraciji servera. Pozovite nas kako biste se informisali detaljnije o našim uslugama administriranja servera.