Podrška korisnicima

Podrška korisnicima

BS Computer se trudi da svojim korisnicima pruži maksimalnu podršku tokom projektovanja, implementacije, eksploatacije, nadogradnje, kao i pri redovnom i havarijskom servisu svojih serverskih sistema i povezanih instalacija.

Podršku klijentima pružamo lično na lokaciji, daljinski putem telefona, emaila, chata/messengera, ticketing sistema, kao i putem daljinskog pristupa sistemu kroz internet.

Potpisivanjem ugovora o održavanju sistema sa nama klijent može da odabere podršku sa 24×7 klauzulom, tako da smo Vam onda na raspolaganju 24h dan kako bi Vaši sistemi neprekidno bili nadzirani i održavani, odnosno, kako bi se svi uočeni problemi u radu otklonili u najkraćem mogućem roku.

Klijentima koji imaju sa nama potpisan ugovor o održavanju sistema u okviru ugovora daljinski nadziremo sisteme obihvaćene ugovorom (servere, rutere, switcheve, linkove ka internetu, bezicnu opremu, …) kako bismo na vreme detektovali potencijalne probleme i blagovremeno ih otklonili.

Svim našim klijentima je dostupan ticketing sistem za podršku na adresi http://podrska.bscomputer.com kao i slanjem emaila na podrska@bscomputer.com